Accountancy

Wij maken jaarrekeningen, stellen periodieke rapportages op, stellen begrotingen en liquiditeitsprognoses op en voeren indien nodig je financiële administratie.

De Twentse Accountants & Adviseurs zorgt ervoor dat je voldoet aan allerlei wettelijke verplichtingen en wij maken helder waar je bedrijf staat. Dat is niet alleen belangrijk voor bijvoorbeeld aandeelhouders, banken, beleggers, crediteuren, subsidieverstrekkers enz. maar vooral voor jouzelf. De cijfers die wij inzichtelijk maken, vormen het uitgangspunt voor jouw ondernemersbeslissingen en zijn een instrument om vast te stellen of je je doelen gaat halen.

Er gaat geen jaarrekening bij ons de deur uit zonder dat wij je adviseren over de verdere mogelijkheden.

De Twentse Accountants & Adviseurs kijken verder dan alleen naar de cijfers. Met ons kun je altijd je doelen bespreken en samen kiezen we voor de beste aanpak. Wij steunen je bij het realiseren van je doelen en trekken aan de bel als een alternatieve route genomen moet worden.

De jaarrekeningen en financiële rapportages maken je financiële positie duidelijk. Daar laten De Twentse Accountants & Adviseurs het echter niet bij. Wij zetten geen punt bij de jaarrekening maar gaan door. Er gaat geen jaarrekening bij ons de deur uit zonder dat wij je adviseren over de verdere mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn:

– Is de juridische structuur van de onderneming nog de optimale?
– Is de arbeidsbeloning van de ondernemer optimaal geregeld?
– Voldoet de pensioenregeling nog aan de (fiscale) regelgeving?
– Kan er dividend uitgekeerd worden?

Nog meer!

De Twentse Accountants & Adviseurs staan u graag bij in financieringsaanvragen, in de begeleiding voor een bedrijfsovername, –overdracht of –beëindiging, in waardebepalingen van ondernemingen of het uitvoeren van een due diligence.

Wij weten heel goed wat wij kunnen en wat wij mogen. Indien nodig schakelen wij andere specialisten zoals juristen, pensioenadviseurs en subsidieadviseurs ins.

Wat je doel ook is, De Twentse Accountants & Adviseurs helpen je vooruit!