ADVIES & BEGELEIDING

Advies & Begeleiding zoals het hoort!

ADVIES & BEGELEIDING

Advies & Begeleiding zoals het hoort!

BETROKKEN EN TER ZAKE KUNDIG

Wij geven advies bij diverse werkzaamheden zoals het hoort. Ook kijken wij naar uw privé situatie. Passen uw verzekeringen en testamenten bijvoorbeeld nog wel bij uw situatie? Maar binnen uw onderneming kijken we hoe we het rendement kunnen verbeteren, dienen te herfinancieren, wellicht gecombineerd met een herstructurering.

Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Resultaatgericht ondernemen met het ManagementKompasSysteem (MKS)

Veelgestelde vragen:

Door verschillende omstandigheden kan het rendement van een onderneming verslechteren. Dit hoeft niet altijd aan de ondernemer of het bedrijf te liggen. Door middel van diverse gesprekken kunnen wij samen met jou het bedrijf in beeld brengen. Door deze stappen word je bewust van alle zaken die spelen en die invloed hebben op het rendement.

In verschillende fases kunnen wij jou begeleiden en sturen om het rendement in de onderneming weer op een goed niveau te brengen.

Als een onderneming groeit dan gebeurt er vaak op vele fronten van alles. De opdrachten groeien, meer personeel, meer machines etc. Op al deze vlakken zal je goed overwogen keuzes moeten maken om door te kunnen gaan.

Om te groeien met je onderneming moet je een stabiele basis hebben. Door jou te begeleiden en het opstellen van een bedrijfsplan kunnen we jouw stip aan de horizon inzichtelijk maken. Op die manier hebben we een leidraad om je te begeleiden naar een stabiele onderneming die kan groeien.