BELASTINGZAKEN

Bewogen, betrokken en professioneel

BELASTINGZAKEN

Bewogen, betrokken en professioneel

BEWOGEN, BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Bij De Twentse Accountants & Adviseurs werken fiscale specialisten die voorkomen dat je teveel belasting betaalt. Veel belasting betalen is het gevolg van succesvol ondernemen, maar teveel belasting betalen…

“De Twentse Accountants & Adviseurs gaan door waar anderen al gestopt zijn.”

Nauwlettend houden wij de fiscale regels en wetten, die constant veranderen en jouw positie compleet kunnen omgooien, in de gaten. Waar dat nodig is grijpen wij meteen in. Met een betrokken advies en een duidelijk plan van aanpak. Of het nu gaat om je onderneming, je beloning, je huis of je auto en overig vermogen:  De Twentse Accountants & Adviseurs gaan door waar anderen al gestopt zijn.

De Twentse Accountants & Adviseurs verzorgen onder andere de volgende fiscale aangiften:

– aangifte inkomstenbelasting
– aangifte vennootschapsbelasting
– aangifte omzetbelasting
– aangifte erf- en schenkingsbelasting
– aangifte dividendbelasting
– aanvragen diverse toeslagen

En we kunnen nog veel meer doen. Denk bijvoorbeeld aan vermogensplanning, opzetten pensioenregeling, je testament, optimalisering beloningsstructuur, een fiscale herstructurering, de oprichting van een vennootschap, begeleiding bij de Innovatiebox en belastingcontroles.

Veelgestelde vragen:

Het beginnen van een eigen onderneming is een spannende gebeurtenis. Van de zekerheid van loon uit dienstbetrekking maak je de sprong in het diepe en kiest voor meer zelfstandigheid. Aan deze zelfstandigheid kleven ook de nodige risico’s, denk hierbij aan de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en de opbouw van uw pensioen. Wij kunnen je helpen bij de opstart van jouw onderneming en de daaropvolgende stappen. Zo kom je niet voor onverwachte risico’s te staan en zijn je zaken in juiste handen.

Wanneer jouw bedrijf groeiende is en je deze groei wilt voortzetten zou het een optie kunnen zijn om je tevens in het buitenland te vestigen. Zeker in de grensstreek is dit gebruikelijk. Stel je opent een vestiging in Duitsland, hoe moet dan om worden gegaan met de belastingwetgeving in Duitsland? Volstaat jouw huidige structuur nog om het ondernemen in Duitsland mogelijk te maken? Dit zijn vragen waar je mee in aanmerking zal komen. Wij adviseren je graag over de gevolgen, maar vooral over de kansen, van het ondernemen in het buitenland.

Op een gegeven moment zal je gaan nadenken over de toekomst van jouw onderneming. Wellicht ben je van plan om jouw onderneming te verkopen of over te dragen aan de volgende generatie of een werknemer. Het overdragen zal verschillende fiscale consequenties hebben, belangrijk is hierbij dat de bedrijfsstructuur voorafgaand aan de transactie juist is opgezet. Dit kan zorgen voor een aanzienlijk lagere afdracht aan inkomsten- of vennootschapsbelasting. Wij helpen je graag met het beoordelen en eventueel wijzigen van uw bedrijfsstructuur.