FINANCIERINGEN

Uw financiering snel en goed geregeld!

FINANCIERINGEN

Uw financiering snel en goed geregeld!

Loading...

EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR IEDERE GEWENSTE FINANCIERING!

Financiering nodig?

De Twentse Financiering helpt u met een eerlijk en onafhankelijk advies. Met vele jaren ervaring in het MKB landschap weten wij precies wat u nodig heeft om uw plannen te laten financieren!

Met een achtergrond in de bancaire sector hebben wij de ervaring, deskundigheid en creativiteit om u als ondernemer te begeleiden. Samen kijken we naar de beste oplossing. Wanneer is een financiering op lange of korte termijn geschikt bijvoorbeeld. Altijd één vast aanspreekpunt, dus korte lijnen, snel schakelen en direct weten waar u aan toe bent, zodat u verder kunt met ondernemen!

Veelgestelde vragen:

Een financiering aanvragen voor je onderneming kan spannend zijn. Wil je met je bedrijf groeien en ben je toe aan een nieuw pand? Of wil je groeien en heb je werkkapitaal nodig?

Wij kunnen je helpen. We gaan met jou in gesprek en brengen in dit gesprek de wensen in beeld. Op basis van de wensen en de beoordeling van het bedrijf gaan we samen op zoek naar een passende financiering die aansluit bij je wensen.

Als we een goed beeld hebben van de wensen en de financieringsmogelijkheden dan begeleiden we je door het hele traject.

Dit is een hele lastige vraag voor een ondernemer. Is mijn bedrijf klaar voor een financiering? Kunnen we de lasten van een financiering dragen? Welke financiering moet ik afsluiten voor mijn wensen? Al deze vragen komt een ondernemer een keer tegen. In de meeste gevallen ga je vanuit een positieve situatie deze gesprekken in. In die gevallen gaan we in beeld brengen wat de financieringsbehoefte is en hoe we deze het beste kunnen invullen.

Als het even tegenzit is het soms prettig om een financiering te verkrijgen om de dip door te komen. Echter is het niet in alle gevallen wenselijk om een financiering aan te vragen. Vaak is het zo dat men door het herstructureren van het bedrijf of de bestaande financieringen al een behoorlijke stap kan zetten. Hierin kunnen wij jou begeleiden.