RENDEMENTSADVIES

Je onderneming groeit maar je hebt onvoldoende inzicht hoe deze groei tot stand komt. Of wil je beter presteren?

Gezien de kostenstijgingen van de afgelopen tijd, het kunnen doorrekenen van prijsverhogingen en de verwachte economische ontwikkelingen, maakt dit je toekomst onduidelijk.

RENDEMENTSADVIES

Je onderneming groeit maar je hebt onvoldoende inzicht hoe deze groei tot stand komt. Of wil je beter presteren?

Gezien de kostenstijgingen van de afgelopen tijd, het kunnen doorrekenen van prijsverhogingen en de verwachte economische ontwikkelingen, maakt dit je toekomst onduidelijk.

Loading...

WAAR LOOP JIJ TEGENAAN?

De best scorende bedrijven in de branche presteren vaak wel tot 3 x beter dan het gemiddelde van een branche. Wil jij bij die best scorende bedrijven in jouw branche horen? Ondanks dat je veel uren werkt, ervaar je niet de financiële ruimte om zorgeloos te kunnen ondernemen. Je omzet stagneert of groeit licht maar je kosten stijgen harder dan je omzet. Met regelmaat ervaar je lastige of onoverzichtelijke (financiële) situaties. Maar waar dat precies in zit, krijg je niet helder.

Het verbeterpotentieel bij de ondernemer maken we eerst inzichtelijk. Vanuit dit inzicht bepaalt de ondernemer zelf welke vervolgstappen genomen gaan worden. Centraal moet staan dat een vervolg een positieve bijdrage gaat leveren aan de ondernemer met zijn onderneming.

Jij vraagt je bijvoorbeeld af:

  • Hanteer ik wel de juiste prijzen?
  • Waar zitten verbeterpunten in mijn organisatie?
  • Hoe vertaal ik de verbeterpunten naar een beter rendement?
  • Wat is mijn kostprijs per…nu?

RENDEMENTSVERBETERING IN DRIE STAPPEN

RENDEMENTSVERBETERING
IN DRIE STAPPEN

Wij zijn vastbesloten om jou te helpen je rendement te verbeteren. We begrijpen dat inzicht en groei cruciaal zijn voor het succes van je bedrijf. Daarom hebben we een gestructureerde en wetenschappelijk onderbouwde aanpak ontwikkeld om je te begeleiden naar je doelstelling tot een verbeterd rendement. Met deze 3 stappen ben jij op weg naar meer winst en succes.

Veelgestelde vragen:

Door verschillende omstandigheden kan het rendement van een onderneming verslechteren. Dit hoeft niet altijd aan de ondernemer of het bedrijf te liggen. Door middel van diverse gesprekken kunnen wij samen met jou het bedrijf in beeld brengen. Door deze stappen word je bewust van alle zaken die spelen en die invloed hebben op het rendement.

In verschillende fases kunnen wij jou begeleiden en sturen om het rendement in de onderneming weer op een goed niveau te brengen.

Als een onderneming groeit dan gebeurt er vaak op vele fronten van alles. De opdrachten groeien, meer personeel, meer machines etc. Op al deze vlakken zal je goed overwogen keuzes moeten maken om door te kunnen gaan.

Om te groeien met je onderneming moet je een stabiele basis hebben. Door jou te begeleiden en het opstellen van een bedrijfsplan kunnen we jouw stip aan de horizon inzichtelijk maken. Op die manier hebben we een leidraad om je te begeleiden naar een stabiele onderneming die kan groeien.