RENDEMENTSANALYSE

Persoonlijk Gesprek & Quickscan

In een persoonlijk gesprek en met een quickscan van jouw cijfers gaan wij samen op zoek naar jouw verbeterpotentieel.

RENDEMENTSANALYSE

Persoonlijk Gesprek & Quickscan

In een persoonlijk gesprek en met een quickscan van jouw cijfers gaan wij samen op zoek naar jouw verbeterpotentieel.

AANDACHT, INZICHT EN GROEI VOOR JOUW BEDRIJF

Wij geloven in de kracht van aandacht, inzicht en groei als de drie pijlers waarop we jou en je bedrijf laten drijven. We gaan verder dan alleen cijfers en administratie, we kijken naar jouw persoonlijke situatie en zakelijke dromen. Waarom ben je voor jezelf begonnen? Kun je rondkomen? We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben.

Veelgestelde vragen:

Door verschillende omstandigheden kan het rendement van een onderneming verslechteren. Dit hoeft niet altijd aan de ondernemer of het bedrijf te liggen. Door middel van diverse gesprekken kunnen wij samen met jou het bedrijf in beeld brengen. Door deze stappen word je bewust van alle zaken die spelen en die invloed hebben op het rendement.

In verschillende fases kunnen wij jou begeleiden en sturen om het rendement in de onderneming weer op een goed niveau te brengen.

Als een onderneming groeit dan gebeurt er vaak op vele fronten van alles. De opdrachten groeien, meer personeel, meer machines etc. Op al deze vlakken zal je goed overwogen keuzes moeten maken om door te kunnen gaan.

Om te groeien met je onderneming moet je een stabiele basis hebben. Door jou te begeleiden en het opstellen van een bedrijfsplan kunnen we jouw stip aan de horizon inzichtelijk maken. Op die manier hebben we een leidraad om je te begeleiden naar een stabiele onderneming die kan groeien.